Inger Wold Lund: Ingenting skete
Oversat fra norsk efter Ingenting skjedde (2015)
Omslagsillustration af Ida Sønder Thorhauge
Udgivelsesdato: 21. september 2018
123 sider
Vejl. pris: 150 kr.

To mennesker flytter alle deres ejendele ind på badeværelset. En ung mand finder en fejl i den franske oversættelse af Kafkas Processen. Himlen skifter farve fra sort til blå, og idet den får en bestemt nuance, begynder alle fuglene at synge.​ 

Ingenting skete er en konceptuel og demokratisk bog. Teksterne bevæger sig springende mellem hverdagslige begivenheder, der forstørres op, trækkes frem og flyder sammen i et tableau af komiske, rørende og erotiske øjeblikke.

”Utsøkt sparsommelighet […] Ingenting skjedde av Inger Wold Lund er en strålende debut”
Universitat

”[…] noe av det bedre som er hendt nyere norsk konseptuell kortprosa.”
Dagens Næringsliv

”Kvaliteten ligg i evna til å observere dei små tinga, og i den underfundige tonen. Dette er feelgoodkortprosa, til tider med humoristisk/vemodig biklang.”
NRK

Inger Wold Lund (f. 1983 i Bergen) er uddannet ved kunstakademier i Oslo, Stockholm og Frankfurt am Main. Hun bor i Berlin, hvor hun arbejder som billedkunstner og forfatter. Lund debuterede på Flamme Forlag i 2015 med Ingenting skjedde. I 2017 udkom hendes anden bog, Erotika, på forlaget Cappelen Damm. Hendes tekster er tidligere blevet oversat til fransk, tysk, engelsk og japansk.